Flybo - Mer än bara stugor

Vi åtar oss tillbyggnationer, ombyggnationer och nybyggnationer. Vi tillverkar allt i moduler inomhus och lyfter på plats. Nyckelfärdiga lösningar. ”Ett tillbygge på en vecka”. – Vi monterar hos Er, resten gör vi hos oss.

Visa våra produkter

Vi följer inte utvecklingen, vi leder den!

Vi är alltid i ledningen när det gäller flyttbara enheter såväl servicebyggnader som bostäder och övriga kundanpassade lösningar.

Visa våra produkter

När nyckelfärdigt inte är bra nog!

FLYBO tillverkar alla enheter efter önskemål. Allt från udda materialval till speciallösningar du inte trodde var möjliga. FLYBO gör det omöjliga möjligt!

Visa våra produkter

Om oss

Flybo har levererat flertalet högklassiga byggnader i norden dom senaste 25åren och Kvalitet är A & O för oss. Vårat mål är inte att följa utvecklingen, vi leder den gärna. Vi levererar kompletta helhetslösningar av nyckelfärdiga produkter med hög kvalitet och punktliga leveranser. Användare av våra produkter är bla. campingar, stugbyar, kommuner, statliga verk, privata produktionsföretag samt andra användare som är i behov av anpassade byggnader eller korta byggtider på slutanvändarplatsen.

Företaget har egna produkter benämnda ”Värmlandsstugan” som är Sveriges mest sålda nyckelfärdiga stugor.

Vi tillverkar även prefabricerade sanitetsbyggnader (WCB), konferensanläggningar, receptioner/kontorsbyggnader, etc. Standardprodukter finns att tillgå, men vi skräddarsyr även helt enligt kunds önskemål och krav.

Några av våra referenser